A hatékony munkához professzionális eszközökre van szükség

Az elmúlt évtizedben megtanultuk, megéri csúcsminőségű szerszámokat, mérőeszközöket és kisgépeket adni a szakembereink kezébe, hiszen a hatékonyságunkat látványosan megemeli a járulékos költségek, veszteségek szervízdíjak csökkenése mellett. Ismét fejlesztettük az eszközparkunkat, gyakorlatilag minden feladatot el tudunk végezni a Milwaukee akkumulátoros kisgépeivel. Már csak azt kell kitalálnuk, mit kezdjünk a temérdek fölösleges hosszabbítóval…😉

Azulejo

Az azulejo egy mázas csempe, amelyet Kínában fejlesztettek ki, és az arab kereskedők terjesztették el Európában. Szinte mindenütt megtalálható Portugáliában, Spanyolország egyes régióiban is nagyon népszerű. A mai modern csempegyárak is egyre bátrabban nyúlnak ezekhez a mintákhoz, de mi a minták egy alternatív felhasználását választottuk. Ma már a saját irodánk étkezőjét dobja fel a nyomtatott azulejo minta. Az ötlettől a kész állapotig mindössze 12 óra kellett hozzá!

Kiemelt partnerünk

Minden sikeres vállalkozás a működése során kialakít egy stabil megrendelői bázist, aminek köszönhetően biztos alapokon nyugodhat a működése. Blogsorozatunkban ezeket a megrendelőket szeretném bemutatni.

Számunkra az egyik legfontosabb megrendelő a Sportdirect.com áruházlánc, amely az Egyesült Királyságban kb. 420 áruházat, és további 19 európai országban több mint 270 áruházat működtet.

A több mint 8 éves együttműködésünk során a Magyarországon épített 13 áruházon kívül eljutottunk Ciprusra, Szlovéniába, Csehországba, Lengyelországba, Szlovákiába, Ausztriába, Franciaországba, Portugáliába és Spanyolországba.

A sikeres kapcsolat meghatározza a mindennapjainkat, és célt ad a fejlődésünknek.

Reményeink szerint a pandémia után a Sportsdirect.com újabb beruházásokkal tér vissza a magyar piacra, mi készen állunk rá!

Weboldal készült

Sok vállalkozó gondolja azt, hogy nincs szüksége weboldalra, hiszen “úgyis van munka”, “nem értek hozzá”, és sorolhatnám a kifogásokat.

Bevallom őszintén, én is elkényelmesedtem ebben a témában, és nem tartottam fontosnak, hogy a cégemet megtalálják a világhálón. Ugyanakkor – nézegetve hasonló vállalatok honlapjait – valahol érződött, hogy ez nem helyes irány, van létjogosultsága egy weboldalnak, még ha kis céged van, akkor is!

Rászántam magam, és “megleptem” magam egy wordpress előfizetéssel, no nem a drágábbikkal, csak egy alap egy éves előfizetéssel, így megvolt a motivációm arra, hogy végre készítsek egy weboldalt.

Igen, én készítettem, saját kezűleg, és nem, nem kellett programoznom semmit! Nem mondom, hogy egyszerű feladat volt, de elkészült. És ajánlom figyelmetekbe! 🙂